Det ska vara enkelt och tryggt att anlita oss. Oavsett var i Skaraborg du befinner dig erbjuder vi säker trädfällning, stubbfräsning, arborist - tjänster och bortforsling.

Covid-19

Med omtanke om varandra, och med respekt för Folkhälsomyndighetens rekommendationer vidtar vi åtgärder för att minska spridningen av covid-19. Läs mer om detta i frågor & svar.

 

Några ord från våra kunder

Se vad tidigare kunder säger om oss. Omdömet nedan är taget från Trustpilot. Vill ni läsa fler så hittar ni dem här.

"Precisionsfällning av stor björk i bebyggelse, stubbfräsning och bortförsel. En mängd större träd vid vårt torp fälldes och forslades bort. Stor hänsyn till övrig trädgård för att ge minsta skada. Allt snabbt och noggrant utfört. Mycket proffsigt."

Trädfällning

Vi på Kultes Gård har den kunskap och erfarenhet som krävs för att klara även de svåraste av situationer. Vi utför säker trädfällning i trädgårdar åt privatpersoner såväl som åt kyrkogårdsförvaltningar, bostadsbolag och kommuner.

Stubbfräsning

Vi kan det mesta om stubbfräsning och det går att fräsa betydligt mer än bara stubbar. Vi fräser lika ofta både häckar, buskar och buskage och ditt syfte avgör hur vi fräser.

Trädbeskärning

Många gånger kan det underlätta att låta ett erfaret och tränat öga göra en bedömning. Vi på Kultes Gård vet vad som behöver göras, hur det ska göras och när det ska göras.

Bortforsling

Då vi alltid försöker påföra minimalt marktryck när vi arbetar har vi de rätta maskinerna som gör städarbetet lätt, enkelt och effektivt.

Här jobbar vi

Vi jobbar mestadels inom den röda markeringen men tveka inte att höra av dig till oss även om du bor utanför vårt geografiska område. Inget jobb är för litet eller för stort för oss.

Om Petter Jakobsson

I vårt samarbete med Lantmännen har de tagit fram en film som handlar om Petter och hans passion för sitt arbete.

x
Den här sidan använder cookies. Det är ok!